O nama Naslovnica Proizvodi Nagrade Galerija Kontakt

MOTIVI GRADNJE CENTRA

uljara Sveti Ivan - Vodice

VODICE d.o.o. je tvrtka za graditeljstvo, trgovinu, inženjering i usluge pa se odmah postavlja pitanje kakve veze masline i maslinovo ulje ima s djelatnošću Društva - Nikakve!

Motivi za otvaranje centra javili su se 2005., 2006. god. kada na području županije nije bilo uljare koja bi udovoljila zahtjevima maslinara za proizvodnjom ulja najviše ekstra djevičanske kvalitete, suvremenim mehaničkim hladnim postupkom.

Uprava Društva i sama uvidjevši navedene potrebe, a vođena ljubavlju prema maslini i maslinovom ulju, uz postojanje temeljnih pretpostavki (prostorne i financijske mogućnosti) odlučila je napraviti iskorak iz osnovne djelatnosti i sagraditi najveći i najmoderniji centar maslinovog ulja u hrvatskom priobalju, gdje se dokazano postiže najbolja kvaliteta maslinovog ulja na Mediteranu. U Vodicama, zato što su to zaslužile, jer su cijelu svoju povijest živjele za maslinu i od masline.

Izgradnjom centra 2007.god. i puštanjem istog u rad 20. listopada 2007. god., ostvarili smo svoju ideju na zadovoljstvo svih maslinara i uljara Vodica i Šibensko – kninske županije.

Povijest uljare

2011
RED DOT BERLIN 2011 - šampion za vizualni identitet i dizajn ambalaže
2007
Izgradnja centra u Vodicama i puštanje u rad istog
2005
Ideja za početak gradnje suvremene uljare za proizvodnju maslinovog ulja

RAPANELLI TEHNOLOGIJA

rapanelli tehnologija

Obiteljska tvrtka "Rapanelli" iz Italije, sa 120 godina iskustva u proizvodnji postrojenja za preradu ploda masline u ulje, vlasnik je najvećeg broja patenata koji su danas u primjeni.

Dokazala se na tržištu kvalitetom svojih proizvoda, a posebno u postizanju najveće ekstrakcije ulja vrhunske čistoće i kvalitete. Zato se centar maslinovog ulja Sv. Ivan u Vodicama odlučio za Rapanelli tehnologiju prerade. Renome tvrtke Rapanelli nedostižan je nizu drugih proizvođača po kvaliteti i trajnosti svojih proizvoda, na zadovoljstvo svih maslinara, jer Rapanelli tehnologijom, mehaničkim hladnim cijeđenjem soka od masline, postižemo najveći randman i ultra ekstra kvalitetu ekstra djevičanskog maslinovog ulja.